Beat FM Albania

NEW MUSIC | Selena Gomez – “Look At Her Now”

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

“Look at Her Now”  është një singëll i ri i publikuar nën etiketën Interscope Records nga artistja amerikane Selena Gomez. Kënga u publikua vetëm një ditë pasi artistja kish publikuar një tjetër këngë “Lose You to Love Me”. Kënga është shkruar nga Gomez, Julia Michaels, Justin Tranter dhe producenti  Ian Kirkpatrick. 

The post NEW MUSIC | Selena Gomez – “Look At Her Now” appeared first on ENERGY Radio.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED