Beat FM Albania

NEW MUSIC | Taylor Swift: “Lover”

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Albumi i 7-të i Taylor Swift’s seventh “Lover” është i mrekullueshëm dh eartistja ështe shumë më e çliruar, por shumë i gjatë. Të paktën keshtu e kanë cilësuar kritikat e para. Albumi përmban 18 këngë dhe “Lover” është njëri syresh. Ja tek e keni 🙂  

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED