NEW MUSIC | Lana Del Rey – “Fuck It I Love You” & “The Greatest”
Lana Del Rey është rritur në Nju Jork, por kurrë nuk do ta merrnit me mend këtë fakt ngavideoja e saj më e fundit.  Këngëtarja shfaqet në çdo detaj si një vajzë nga Kalifornia  për “Fuck It I Love You” dhe “The Greatest.” Për më tepër shijojeni:

Beat FM Albania

Beat FM Albania. Created in 2017, Beat FM is the newest radio in Albania, which broadcasts online at www.beatfm.al.


Share

Facebook Twitter GoogleSearch


Tune In


Shows

TouchCarousel Warning: No posts found with selected settings.