NEW MUSIC | Taylor Swift: “Lover”
Albumi i 7-të i Taylor Swift’s seventh “Lover” është i mrekullueshëm dh eartistja ështe shumë më e çliruar, por shumë i gjatë. Të paktën keshtu e kanë cilësuar kritikat e para. Albumi përmban 18 këngë dhe “Lover” është njëri syresh. Ja tek e keni 🙂  

Beat FM Albania

Beat FM Albania. Created in 2017, Beat FM is the newest radio in Albania, which broadcasts online at www.beatfm.al.


Share

Facebook Twitter GoogleSearch


Tune In


Shows

TouchCarousel Warning: No posts found with selected settings.