Almeda Abazi dhe bashkëshorti i saj vendosin të falin qeranë për 9 shtëpitë e tyreAlmeda Abazi së bashku me bashkëshortin, aktorin turk Tolgahan Sayışman, janë solidarizuar gjatë kësaj “lufte” me koronavirusin ku e gjithë bota është gjunjëzuar.

Ata kanë vendosur që mos të marrin paratë e qerasë e nëntë banesave të tyre për dy muaj. Çifti ka lëshuar me qera 3 banesa në Amerikë dhe gjashtë në Turqi.

The post Almeda Abazi dhe bashkëshorti i saj vendosin të falin qeranë për 9 shtëpitë e tyre appeared first on 98.5 FM.

Beat FM Albania

Beat FM Albania. Created in 2017, Beat FM is the newest radio in Albania, which broadcasts online at www.beatfm.al.


Share

Facebook Twitter GoogleSearch


Tune In


Shows

TouchCarousel Warning: No posts found with selected settings.