Aniston i dhuron 10 mijë dollarë, infermieres me koronavirusAktorja e njohur Jennifer Aniston ka treguar bujarinë e saj, duke i dhuruar një infermiereje amerikane, Kimball Fairbanks, nënë e dy fëmijëve, e prekur nga koronavirusi dhe e izoluar, një shumë të majmë parash.

Ajo i ka dhuruar 10 mijë dollarë, nëpërmjet një bonoje me Postmates, shoqëri e cila merret me dorëzimin e produkteve në shtëpi.

Infermierja e kardiologjisë e cila punon në spitalin e qytetit të St.George, në shtetin e Utah, rezultoi pozitive ndaj Covid-19.

Gjesti bujar i saj u bë gjatë një talk show të Jimmy Kimmel Live.

Duke iu drejtuar infermieres, Jennifer tha, “Përshëndetje e dashur, doja vetëm të të thoja: Zoti të bekoftë, ty dhe të gjithë ata që janë në vijën e parë të betejës, për gjithë sa po bëni. Nuk di se si ta shpreh mirënjohjen për ju. Jeni vërtetë fenomanalë!”

Më tej aktorja tregoi se prej tre javësh është e izoluar në shtëpi, duke thënë se e vetmja gjë që bën vazhdimisht, është pastrimi dhe larja e enëve.

Beat FM Albania

Beat FM Albania. Created in 2017, Beat FM is the newest radio in Albania, which broadcasts online at www.beatfm.al.


Share

Facebook Twitter GoogleSearch


Tune In


Shows

TouchCarousel Warning: No posts found with selected settings.