Billie Eilish publikon këngën e re, kolonë zanore e filmit ‘James Bond’Billie Eilish ka publikuar këngën e saj kushtuar filmit të ri ‘James Bons’ i cili do jetë i fundit për aktorin Daniel Craig.

Tema e këngëtares për filmin e ri ‘James Bond’ është një baladë dramatike, që lë të kuptohet se komploti do të përqendrohet në tradhtinë e agjentit sekret.

Teksti i këngës ‘No time to die’ i referohet gënjeshtrës dhe mashtrimit teksa 18-vjeçarja këndon ‘Ti kurrë nuk ishe në anën time’.

Kënga është publikuar sot gjatë orës një pasmesnate, në të njëjtën kohë kur ishte publikuar edhe ‘traileri’ i filmit të Daniel Craig.

Billie është këngëtarja më e re e cila interpreton në një nga filmat e agjentit ‘007’. /

The post Billie Eilish publikon këngën e re, kolonë zanore e filmit ‘James Bond’ appeared first on 98.5 FM.

Beat FM Albania

Beat FM Albania. Created in 2017, Beat FM is the newest radio in Albania, which broadcasts online at www.beatfm.al.


Share

Facebook Twitter GoogleSearch


Tune In


Shows

TouchCarousel Warning: No posts found with selected settings.