Elton John detyrohet të braktisë koncertin në Zelandën e Re pas problemeve me zërinLegjenda e muzikës Sir Elton John u detyrua të lerë në mes koncertin e tij në stadiumin “Mount Smart” në Auckland të Zelandës së Re, për shkak të një problemi me zërin e tij. Teksa performonte këngën “Daniel” ai ndaloi papritur dhe ju drejtua turmës, me lot në sy: “Më vjen shumë, shumë keq. Zëri […]

The post Elton John detyrohet të braktisë koncertin në Zelandën e Re pas problemeve me zërin appeared first on ENERGY Radio.

Beat FM Albania

Beat FM Albania. Created in 2017, Beat FM is the newest radio in Albania, which broadcasts online at www.beatfm.al.


Share

Facebook Twitter GoogleSearch


Tune In


Shows

TouchCarousel Warning: No posts found with selected settings.