Elton John ndërpret këngën, i ikën zëri në mes të koncertitSir Elton John është detyruar të ndërpresë koncertin e tij në Zelandën e Re për shkak të një problemi shëndetësor.
Në mes të performancës artistit të famshëm britanik i ka ikur zëri pasi pak ditë më parë u diagnostikua me një fazë të rëndë të pneumonisë.
Para se shoqëruesit ta largonin 72-vjeçarin nga skena, ai u përlot dhe uli kokën në drejtim të pianos ku po luante.
Koncerti ishte i pari i Zelandës së Re në kuadër të turneut të lamtumirës së Elton John i cili se shpejti do t;i jape fund koncerteve live.

Beat FM Albania

Beat FM Albania. Created in 2017, Beat FM is the newest radio in Albania, which broadcasts online at www.beatfm.al.


Share

Facebook Twitter GoogleSearch


Tune In


Shows

TouchCarousel Warning: No posts found with selected settings.