Harry dhe Meghan shkarkojnë nga puna stafinPrinci Harry dhe Meghan Markle ua kanë ndërprerë kontratat stafit 15-anëtarësh në Londër në periudhën kur po largohen nga jeta mbretërore.

Sipas Daily Mail, çifti i famshëm po e mbyllin zyrën e tyre në Pallatin mbretëro të Buckinghamit, ndërsa ekipi është njoftuar në muajin e kaluar se do ta largohen.

Një burim ka thënë për mediumin britanik se një pjesë e punëtorëve do të ristrukturohen në pozita të tjera brenda familjes mbretërore, derisa disa të tjerë konsiderohen tepricë.

Një zëdhënës i Pallatit mbretëror ka thënë se nuk mund ta komentojë këtë situatë deri në një njoftim zyrtar.

Beat FM Albania

Beat FM Albania. Created in 2017, Beat FM is the newest radio in Albania, which broadcasts online at www.beatfm.al.


Share

Facebook Twitter GoogleSearch


Tune In


Shows

TouchCarousel Warning: No posts found with selected settings.