Justin Bieber flet për lidhjen me Selena Gomez: “Isha i papjekur”Këngëtari kanadez Justin Bieber sapo ka publikuar albumin e tij të ri “Changes” dhe momentalisht është duke dhënë shumë intervista për ta promovuar sa më shumë atë.
Në një ndër to ka qenë shumë e ndjerë për Justin pasi për herë të parë pas kaq shumë kohësh ka folur për marrdhënien e tij me Selena Gomez, ose të paktën kështu ka lënë të nënkuptohet.
25-vjeçari u shpreh se kur shoqërohej me Hailey në adoleshencë nuk mund t’i përkushtohej asaj pasi ishte shumë i lënduar nga lidhja e kaluar. Kjo ndjenjë e këngëtarit ka zgjatur për shumë vite dhe tani është i lumtur që ka bërë zgjedhjen e duhur duke u martuar me modelen.
Lidhjet kanë qenë gjithmonë të vështira për Justin dhe në atë të mëparëshmen, pra me Selenën, është sjellë në mënyrë shumë të papjekur dhe tregohej i pavendosur në çdo vendim.

Beat FM Albania

Beat FM Albania. Created in 2017, Beat FM is the newest radio in Albania, which broadcasts online at www.beatfm.al.


Share

Facebook Twitter GoogleSearch


Tune In


Shows

TouchCarousel Warning: No posts found with selected settings.