Katy & Taylor do të sjellin një këngë sëbashkuSi sot 2 vite më parë Katy Perry dhe Taylor Swift i kanë dhënë fund konflikteve me njëra-tjerën dhe janë bërë sërish mikesha.

Në këtë ditë shumë domethënëse për artistet ato vendosën të paralajmërojnë bashkëpunimin e tyre të parë muzikor që quhet “Daisy”.

Fillimisht ka qenë Katy ajo e cila ka postuar kopertinën e kësaj kënge ku shfaqet e shtrirë mes luleve daisy e më pas Taylor Swift ka publikuar një foto ku shfaqet duke veshur një bluzë po me të njejtat lule.

Edhe pse këngëtaret nuk kanë dhënë asnjë detaj tjetër, fansat po tregohen të paduruar duke kërkuar me ngulm që Taylor dhe Katy t’i japin fund këtyre detajeve dhe ta publikojnë projektin muzikor.

Beat FM Albania

Beat FM Albania. Created in 2017, Beat FM is the newest radio in Albania, which broadcasts online at www.beatfm.al.


Share

Facebook Twitter GoogleSearch


Tune In


Shows

TouchCarousel Warning: No posts found with selected settings.