Kosova 12 vite shtet, sot festohet Dita e PavarësisëNë orën 15:28 të 17 Shkurtit të 2008, Kuvendi i Kosovës e shpalli atë shtet sovran të pavarur. Republika e Kosovës feston sot ditëlindjen e saj të 12 dhe është njohur deri më tani nga 116 shtete. Institucionet shtetërore kanë parashikuar disa aktivtete, duke filluar me ngritjen e flamurit nga dy udhëheqësit shtetëror, Kryeministri Albin […]

The post Kosova 12 vite shtet, sot festohet Dita e Pavarësisë appeared first on ENERGY Radio.

Beat FM Albania

Beat FM Albania. Created in 2017, Beat FM is the newest radio in Albania, which broadcasts online at www.beatfm.al.


Share

Facebook Twitter GoogleSearch


Tune In


Shows

TouchCarousel Warning: No posts found with selected settings.