Ky qytet shqiptar nuk lejon të futet njeri veç banorëve të tijQyteti i vogël i Poliçanit ka gjetur një mënyrë unike për t’u mbrojtur prej koronavirusit. Me vendim të Bashkisë vendase në hyrje të qytetit është vendosur një postbllok ku lejohet kalimi vetëm i banorëve të qytetit dhe e askujt tjetër.
Gazetari Artan Hoxha ka publikuar në Facebook pamjet e këtij postblloku. Ai shkruan po ashtu se në këtë qytet një numër i madh banorësh kanë problem me frymëmarrjen ndaj Bashkia ka marrë një vendim të tillë.

Beat FM Albania

Beat FM Albania. Created in 2017, Beat FM is the newest radio in Albania, which broadcasts online at www.beatfm.al.


Share

Facebook Twitter GoogleSearch


Tune In


Shows

TouchCarousel Warning: No posts found with selected settings.