Mbretëresha bashkon vëllezëritPrinc William dhe Princ Harry do të shfaqen bashkë muajin tjetër, pas kaq kohësh shkëputje që prej largimit të dukës së Sussex nga pallati mbretëror. Aktualisht Harry është duke jetuar në Kanada së bashku me partneren e tij, Meghan. Burime për ‘Cosmopolitan’ kanë bërë të ditur se Harry do të rikthehet në muajin mars në Londër pranë vëllait të tij.

Ka qenë mbretëresha Elizabeth e cila ka kërkuar bashkimin e Harry-t dhe William në eventet e muajit mars. Ajo ka theksuar se dëshiron që ata të dy të bashkëpunojnë me njëri-tjetrin dhe të jenë gjithmonë të bashkuar.

Kujtojmë se pas largimit të Harry-t nga Kensington, Elizabeth u shpreh se e respekton vendimin e tij ndonëse do donte që ai të ishte gjithmonë pjesë e pallatit mbretëror.

Beat FM Albania

Beat FM Albania. Created in 2017, Beat FM is the newest radio in Albania, which broadcasts online at www.beatfm.al.


Share

Facebook Twitter GoogleSearch


Tune In


Shows

TouchCarousel Warning: No posts found with selected settings.