Mozzik i thotë ‘mirupafshim’ Loredanës!Mozzik zgjodhi ditën e të dashuruarve për t’i thënë një herë e mirë “mirupafshim” dashurisë së tij të vjetër.

Projekti i tij muzikor është në gjermanisht dhe mban titullin “Auf Wiedersehen’”, “Mirupafshim” në shqip.

Klipi i këngës ngjan me një film dhe është plot 5 minuta ndërsa në fund ai këndon edhe disa fjalë shqip.

Kur të gjithë prisnim një lajm të mirë këtë Shën Valentin, Mozzik paska patur plane të tjera.

Beat FM Albania

Beat FM Albania. Created in 2017, Beat FM is the newest radio in Albania, which broadcasts online at www.beatfm.al.


Share

Facebook Twitter GoogleSearch


Tune In


Shows

TouchCarousel Warning: No posts found with selected settings.