Në gjurmët e të atit, vajza e ‘The Rock’ gati të futet në sportin e ‘Wrestling’Legjenda e Wrestling, Dwayne ‘The Rock’, e ka udhëhequr edhe të bijën e tij në sportin e Wrestling. The Rock ka njoftuar se Simone, 18 vjeç do të vazhdojë trashëgiminë e familjes së saj dhe ka filluar trajnimin në Wrestling.

Kështu Simone po ndjek hapat e babait të saj, por edhe të gjyshit dhe stërgjyshit të saj. Ajo ka filluar trajnimin së bashku me yje të tjerë të ardhshëm të mundjes në WWW Performance Center në Orlando, Florida.

The post Në gjurmët e të atit, vajza e ‘The Rock’ gati të futet në sportin e ‘Wrestling’ appeared first on 98.5 FM.

Beat FM Albania

Beat FM Albania. Created in 2017, Beat FM is the newest radio in Albania, which broadcasts online at www.beatfm.al.


Share

Facebook Twitter GoogleSearch


Tune In


Shows

TouchCarousel Warning: No posts found with selected settings.