Reperi i njohur humb jetën nga Covid-19Reperi i njohur nigerian-britanik Ty, ka humbur jetën nga koronavirusi në moshën 47-vjeçare.

Ai ka qenë i shtruar në spital që në fillim të muajit prill, ku përfundoi në gjendje kome të induktuar.

Pas datës 19 prill, reperi filloi të merrte veten duke u larguar nga kujdesi intesiv. Por sa filloi që gjendja e tij të përmirësoheshe ai pati disa komplikacione që i shkaktuan pneumoni të rëndë.

Ty nuk arriti dot të mposhte këtë sëmundje dhe ndërroi jetë. Kjo humbje shkaktoi dhimbje dhe trishtim në familjen dhe miqtë e tij.

Beat FM Albania

Beat FM Albania. Created in 2017, Beat FM is the newest radio in Albania, which broadcasts online at www.beatfm.al.


Share

Facebook Twitter GoogleSearch


Tune In


Shows

TouchCarousel Warning: No posts found with selected settings.