Rikrijohet skena dhe fustani i famshëm i DianësEmma Corrin, e cila luan Princeshën Diana në sezonin e 4-të teë “The Crown”, ka rikrijuar skenën ikonike të udhëtimin të saj në 1989 në New York City.

Aktorja është parë së fundmi në xhirime në Manchester, Angli, dhe sheshxhirimi u shndërrua në pamje të New York City.

Ajo ishte e veshur me fustanin e rikrijuar mbretëror me rruaza që ajo veshi në një gala bamirësie në Akademinë e Muzikës në Brooklyn në shkurt të vitit 1989.

Në këtë ngjarje, Princesha e Wales e ndoqi Operën Kombëtare të Wales duke interpretuar “Falstaff” të Verdi-it, sipas New York Times.

Beat FM Albania

Beat FM Albania. Created in 2017, Beat FM is the newest radio in Albania, which broadcasts online at www.beatfm.al.


Share

Facebook Twitter GoogleSearch


Tune In


Shows

TouchCarousel Warning: No posts found with selected settings.