Urbanët janë mbyllur por në Shqipëri është hapur transporti hapësinor
Qeveria ka njoftuar se nga java e ardhshme do të lejohet transporti i automjeteve pa autorizim në zonat e gjelbërta por ai urban dhe ndërqytetas me zonat e kuqe do të mbetet i mbyllur. Megjithatë në Shqipëri prej 4 majit lejohet transporti i mallërave dhe njerëzve në hapsirë. Read more… E  çuditshme sa ç’mund të […]

Beat FM Albania

Beat FM Albania. Created in 2017, Beat FM is the newest radio in Albania, which broadcasts online at www.beatfm.al.


Share

Facebook Twitter GoogleSearch


Tune In


Shows

TouchCarousel Warning: No posts found with selected settings.