[ad_1]

Nicki Minaj po përgatitet të thote “Po” në dasmën me Kenneth Petty, por jo vetëm. Në një intervistë për ET ku po prezantonte linjën e veshjeve Fendi Prints On, reperja zbuloi se po përpiqet shumë që të bëhet nënë.
“Ne praktikohemi gjithë kohës, domethënë, bëjmë seks tre herë në natë”, tha Nicki.
Reperja dhe partneri i saj, Kenneth Petty janë të martuar ligjërisht, por ende nuk kanë bërë plane për dasmë.
“Unë duhet të pres derisa të vijë pastori im. Dasma e madhe dhe të gjitha këto do të ndodhin, por jo në këtë moment. Kur isha e vogël, kisha imagjinuar gjithmonë dasmë princeshe, ndërsa tani është më shumë se një jetë, një e ardhme, dashuri, partneritet. Është e cuditshme sepse nuk e prisja që të kisha këtë mendim, por për momentin jam e lumtur në këtë mënyrë”, tha Nicki për ET.

[ad_2]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *