Beat FM Albania

Nipi i Meghan Markle, një boss i marijuanës falë emrit të hallës…

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Ka ngritur një perandori nga kultivimi i canabisit për qëllime mjekësore, por gjithçka do të ishte Ok sikur ai të mos ishte nipi i Meghan Markle dhe të mos shfrytëzonte emrin e hallës për biznesin e tij. Tyler Dooley, djali i gjysmë vëllait të Meghan, ka zgjedhur si slogan të markës së tij, ‘Markle Sparkle’ duke përdorur kështu mbiemrin e familjes.

‘Aq e fortë sa të fryn kurorën’ vijon slogani i cili shfrytëzon martesën e Meghan me princin. Por nuk mbaron me kaq, pasi një prej parcelave me canabis në fermën e tij mban emrin ‘Archie Sparkle’, për nder të djalit të Meghan me princin Harry.

The post Nipi i Meghan Markle, një boss i marijuanës falë emrit të hallës… appeared first on 98.5 FM.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED