Beat FM Albania

Një tjetër firmë zgjedh të ketë imazh Rita Orën

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Rita Ora është bërë imazh i një tjetër firme. Duket se këngëtarja ka ndikim dhe sjell sukses tek kompanitë e ndryshme, prandaj e zgjedhin.
Këtë herë, këngëtarja shqiptare bashkëpunon me produkte kozmetike. Ajo ka bashkëpunuar sërish me firmën “Rimmel” në Londër.
Në videon promocionale duket se fytyra i shkëlqen dhe produktet e kanë bërë më së miri efektin. Rita Ora ka bashkëpunuar edhe me Tezenis, ku reklamon të brendshme dhe me Adidas, firmë sportive për këpucë dhe rroba.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED