Beat FM Albania

Nxirren në ankand 21 makinat e aktorit, Paul Walker

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Një koleksion prej 21 automjetesh në pronësi të aktorit të ndjerë Paul Walker janë vendosur të shiten në ankand me rastin e 49-të vjetorit të firmës së njohur Barrett-Jackson Scottdale.
I njohur më shumë për rolin e tij si Brian O’Conner në filmin e famshëm Fast and the Furious, Walker ishte një fans i zjarrtë i makinave i cili humbi jetën gjatë një aksidenti me një Porsche Carrera GT në vitin 2013.
Pjesë e ankandit do të jetë veçanërisht, makina e cila ka bërë më shumë bujë, përgjatë filmit ‘Fast dhe Furious 5’, një Nissan 370Z, e cila u bë pjesë e ‘koleksionit’ të makinave që ekipi grumbulloi në film. Ankandi do të zhvillohet në datat 11-19 Janar 2020.

Keto jane 21 makinat e aktorit të njohur

1963 Chevrolet Nova Wagon 1964 Chevrolet Chevelle Ëagon 1967 Chevrolet II Nova 1988 BMË M3 E30 1989 Nissan R32 Skyline Race Car 1991 BMË M3 E30 Coupe 1995 BMË M3 E36 Lightweight 1995 BMW M3 E36 Lightweight 1995 BMW M3 E36 Lightweight 1995 BMW M3 E36 Lightweight 1995 BMW M3 E36 Lightweight – Factory LTW wing and race-livery delete 1995 Ford Bronco SUV 2000 Audi S4 2003 Ford F250 Pickup 2004 GMC Sierra 1500 Pickup 2005 Harley-Davidson RS Motorcycle 2006 Toyota Tundra Pickup 2008 Suzuki Motorcycle 2009 Nissan 370Z 2011 BMW Motorcycle 2013 Ford Mustang Boss 302S Race Car

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED