Beat FM Albania

Panik në shtëpitë e Kylie Jenner dhe Kim Kardashian…

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Kim Kardashian dhe Kylie Jenner për pak mund të ishin përballur me një grabitje pasi një person u pa nga kamerat e sigurisë të përgjonte në shtëpitë e të dy vajzave brenda së njëjtës natë.

Kamerat tregojnë burrin e panjohur që duket se kërkon për dicka në kopshtin e Kylie-t, por vendos të mos futet brenda. Ndërsa në kamerat nga shtëpia e Kim, ai shfaqet pak orë më vonë  duke rrëmuar në postën e saj derisa pikaset nga rojet e sigurisë dhe largohet. Policia po heton për të zbuluar identitetin e personit në fjalë.

The post Panik në shtëpitë e Kylie Jenner dhe Kim Kardashian… appeared first on 98.5 FM.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED