Beat FM Albania

Penelope Cruz: ‘Nënë Tereza më shpëtoi jetën’

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Nënë Tereza, u bë më njeriu më popullor në botë për shkak të manifestimit të ndjenjës së humanizmit. Ajo kaloi 45-vjet në shërbim të plotë të varfërve, të të sëmurëve, jetimëve duke ofruar dhe kërkuar ndihma për ta në mbarë botën. Ajo ka ndryshuar jetët e shumë njerëzve dhe një ndër tyre është edhe Penelope Cruz.

Aktorja hollivudiane postoi një foto të hershme me Nënë Terezën dhe e shoqëroi me statusin: “Në kujtim të kësaj gruaje të mrekullueshme dhe të kohës që kalova me të. Më ka ndryshuar jetën”, shkruan Penelope. Aktorja nuk sqaron më shumë se kaq, por kuptohet që diçka duhet t`i ketë ndodhur dhe siç duket e ka takuar Nënë Terezën në momentin e duhur.

The post Penelope Cruz: ‘Nënë Tereza më shpëtoi jetën’ appeared first on 98.5 FM.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED