Beat FM Albania

“Për herë të parë dhe të fundit, në dimension tjetër”, Barbana surprizon me bashkëpunimin e ri me Ergi Dinin

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Largimi i parakohshëm nga jeta i Ergi Dinit ishte një humbje e madhe për fushën e muzikës. Përpos miqve dhe kolegëve që nuk lënë rast pa e kujtuar artistin, motra e tij, Barbana Dini, ka treguar se kujtimi i të vëllait do të jetë gjithmonë më i shtrenjti për të. Edhe pse në dukje diçka […]

The post “Për herë të parë dhe të fundit, në dimension tjetër”, Barbana surprizon me bashkëpunimin e ri me Ergi Dinin appeared first on ENERGY Radio.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED