Beat FM Albania

Për larje borxhesh, dalin në ankand sendet e liderit të Prodigy

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Sendet e artistit të solistit të ndjerë të Prodigy-t do të shiten në ankandin Cheffins në Kembrixh, për të shlyer borxhet e lëna të tij.
Në vazhdën e sendeve të Keith Flint përfshihen një përzierjeje veshjesh, koleksioni eklektik i artit, shtrati i tij gotik me vlerë 25 mijë $, arkivi i regjistrimeve të videove dhe veprave artistike nga projektet solo muzikore, si edhe një çmim MTV. Për t’u mos mjaftuar me kaq, do të shitet në ankand edhe vathi i tij i hundës.
“Këto objekte dhe sende interesante nxjerrin në pah ndryshimin midis personalitetit të tij skenik dhe jetës private”-është shprehur drejtori i ankandit, Martin Millard. Keith Flint ndërroi jetë në moshën 49-vjeçare në shtëpinë e tij në Essex, në mars të këtij viti. Ai ngjiti shkallët e karrierës artistike me grupin Prodigy në vitet ’90. Ata janë ende të njohur për hite si Firestarter dhe Breathe.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED