Beat FM Albania

PHILIP MORRIS International prezanton IQOS 3 DUO; Kompania vijon të udhëheqë në teknologji dhe shkencë për realizimin e një të ardhmeje pa tym

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Philip Morris International (PMI) prezantoi të Enjten në Shqipëri pajisjen më të re, pjesë e portofolit të produkteve pa tym, IQOS 3 DUO. Zhvillimi i vazhdueshëm i teknologjisë i shpalosur në IQOS 3 DUO — i nxitur nga njohja e konsumatorit dhe mbështetur në prova shkencore — përfaqëson hapin më të fundit të PMI në […]

The post PHILIP MORRIS International prezanton IQOS 3 DUO; Kompania vijon të udhëheqë në teknologji dhe shkencë për realizimin e një të ardhmeje pa tym appeared first on ENERGY Radio.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED