Beat FM Albania

Pink nominohet për çmimin e rëndësishëm në “People’s Choice Awards”

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Pink është vlerësuar me çmimin më të rëndësishëm në “MTV” vitin e kaluar, “A Lifetime Achievement” për kontributin e saj shumëvjeçar në muzikë ndërkohë që një tjetër çmim i rëndësishëm e pret.
40-vjeçarja së fundmi është nominuar për çmimin “The People’s Champion of 2019” për rolin e saj si aktiviste dhe filantrope.
Ajo ka mbështetur prej vitesh organizata jo fitimprurëse si “No Kid Hungry”, “The Human Rights Campaing”, “Make-a-Wish Foundation”, “Planned Parenthood” dhe “Autism Speaks”.
Këngëtarja gjithashtu që prej vitit 2015 është ambasadore e Shteteve të Bashkuara për “UNICEF” ku ka kontribuar prej vitesh në fushata të ndryshme të saj.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED