Beat FM Albania

Pink tërhiqet nga muzika

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Këngëtarja e njohur Pink ka lajmëruar se do të shkëputet nga muzika për t’iu dedikuar familjes së saj. Këtë lajm ajo e dha gjatë ndarjes së çmimeve “Country Music Associatiom Awards”. “U bënë dy vite e gjysmë me regjistrime dhe turne dhe Willow është rikthyer në shkollë tani, ndërsa Jameson do të jetë parashkollor së […]

The post Pink tërhiqet nga muzika appeared first on ENERGY Radio.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED