Beat FM Albania

“Piratët e Karaibeve” do të rikthehet pa Jack Sparrown

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

“Disney” po krijon një version të ri të filmit “Piratët e Karaibeve” por kësaj here pa aktorin ikonë të tij, Johnny Depp. Skenaristi i versionit origjinal të filmit, Stuart Beattie, konfirmoi se roli i Depp si kapiteni famëkeq Jack Sparrow, nuk do të përsëritet. “Natyrisht që ai e ka bërë atë personazh të tijin dhe […]

The post “Piratët e Karaibeve” do të rikthehet pa Jack Sparrown appeared first on ENERGY Radio.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED