Beat FM Albania

Publikohet lista e “Forbes” me aktorët më të paguar për vitin 2019

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Është publikuar lista me dhjetë aktorët më të paguar të këtij viti. Dwayne Johnson, i njohur si The Rock, kryeson listën e “Forbes” të dhjetë aktorëve me pagën më të lartë në botë, duke arritur të grumbullojë mbi 89.4 milion dollarë midis 1 qershorit 2018 dhe 1 qershorit 2019. “Së pari duhet të jetë audienca. Është […]

The post Publikohet lista e “Forbes” me aktorët më të paguar për vitin 2019 appeared first on ENERGY Radio.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED