Beat FM Albania

Regjisori i ‘Game of Thrones’ e pranon: ‘Sezoni i fundit ishte i nxituar’

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Sezoni i fundit i ‘Game of Thrones’ konsistonte në 6 episode, disa prej të cilëve më të gjatë se të tjerët, por ishin të shumtë fansat që mbetën të zhgënjyer nga ky sezon i 8-të dhe një nga arsyet ishte nxitimi i ngjarjeve.

Megjithatë duket se fansat nuk janë të vetmit pasi tani edhe një nga regjisorët e serialit hit, i bashkohet mendimit të përgjithshëm. Neil Marshall ka pranuar për ‘The Sun’ se sezoni i fundit ishte vërtet i nxituar.  Marshall drejtoi seritë ‘Blackëater’ dhe ‘The ëatchers on the Ëall’ në ‘Game of Thrones’.

The post Regjisori i ‘Game of Thrones’ e pranon: ‘Sezoni i fundit ishte i nxituar’ appeared first on 98.5 FM.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED