[ad_1]

Dmx ka anulluar të gjitha koncertet për t’u rikthyer sërish në qendrën e rehabilitimit. Reperi ka patur një betejë të gjatë dhe të vështirë me varësinë ndaj kokainës, varësi që nisi në moshën 14 vjeçare kur mori edhe dozën e parë.

Ai është burgosur disa herë për shkelje të lidhura me drogën dhe evazion fiskal. Aktualisht reperi është i fejuar me Desiree Lindstrom por ai ka patur marrëdhënie me femra të ndryshme gjatë jetës së tij, produkt i të cilave janë 15 fëmijë. Dmx është i krishterë dhe ka deklaruar se e lexon biblën çdo ditë.

The post Reperi DMX anullon koncertet, varësia ndaj drogës e rikthen në qendrën e rehabilitimit… appeared first on 98.5 FM.

[ad_2]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *