Beat FM Albania

Richard Gere dhe Sylvester Stallone për pak sa s’u rrahën… për Dianën

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Për këtë incident të ndodhur gati 25 vite më parë ka shkruar këngëtari brianik Elton John në autobiografinë e tij të titulluar ‘Me’ e cila do të dalë këtë tetor. Me sa duket Diana kishte pasur impakt të fortë tek të dy zotërinjtë. Këngatari legjendar ka shkruar se kjo ka ndodhur në Londër, gjatë një […]

The post Richard Gere dhe Sylvester Stallone për pak sa s’u rrahën… për Dianën appeared first on ENERGY Radio.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED