Beat FM Albania

Rikthehet familja mitike “Adams”

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Conrad Vernon do të risjellë në jetë pas 28 vitesh familjen e çuditshme por shumë të dashur “Adams”. Familja mitike me 8 anëtarë, njëri më i çuditshëm se tjetri do të rivijë në ekran, këtë herë në version të animuar. Pjesë e kastit do të jenë disa aktorë të famshëm, mes tyre dhe Charlize Theron, […]

The post Rikthehet familja mitike “Adams” appeared first on ENERGY Radio.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED