Beat FM Albania

Rikthehet ‘Saved by the Bell’, seriali i famshëm i viteve ’90…

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

30 vjet pas serialit origjinal, rrjeti televiziv NBC po kërkon të ringjallë serialin komik të viteve 90 për adoleshentë, ‘Saved by the bell’. Mario Lopez dhe Elizabeth Berkley janë aktorët që do të rikthehen nga seria origjinale ndërkohë që po negociohet me pjesën tjetër të aktorëve.

Subjekti bën fjalë  për disa nxënës që kanë mbetur pa shkollë të mesme, sepse guvernatori i ri i Kalifornisë, ka vendosur t’i mbyllë disa për shkak se nuk po shpaguheshin dot ndaj nxënësit janë transferuar në disa nga shkollat më të mira në vend. Se si do të shkojnë ngjarjet më tej, duhet të presim deri në prill të vitit 2020 kur pritet të dalë edhe traileri i serialit.

The post Rikthehet ‘Saved by the Bell’, seriali i famshëm i viteve ’90… appeared first on 98.5 FM.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED