Beat FM Albania

Rita Ora flet hapur për biseksualitetin e saj

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Në një intervistë të dhënë së fundmi për daily Star Rita Ora
ka folur për jetën private ku u shpreh se nuk I vinte mirë që e
lidhnin me çdokënd që shoqërohet apo fotografohet. Ndërsa
është shprehur hapur edhe për biseksualitetin pas publikimit të
këngës ‘Girls’ .

“Girls’ u shkrua për të përfaqësuar të vërtetën time dhe është
një tregim i saktë i një përvoje të vërtetë dhe të sinqertë në
jetën time. Kam pasur marrëdhënie romantike me gra dhe
burra gjatë gjithë jetës dhe ky është rrugëtimi im personal”, tha
Rita.

The post Rita Ora flet hapur për biseksualitetin e saj appeared first on 98.5 FM.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED