Beat FM Albania

Robert De Niro paditet nga ish-punonjësja e tij për diskriminim gjinor dhe gjuhë seksiste

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Robert De Niro akuzohet nga një ish- punonjëse e tij për diskriminim ndaj seksit femër. Graham Chase Robinson e ka paditur aktorin me 12 milion dollarë, me akuzën për diskriminim gjinor, krijim ambienti abuziv ndaj femrave në vendin e punës dhe përdorim të gjuhës seksiste në zyrë, duke i quajtur punonjëset femra ‘k…va’, kurse vetë  Robinson, ‘gruan e tij të zyrës’.

Në procesverbalin kundër aktorit  thuhet se ai ai është me të vjetrën, nuk e pranon dot idenë se femrat duhen trajtuar njësoj si meshkujt dhe nuk i intereson që diskriminimi gjinor në vendin e punës përbën shkelje të ligjit. Robison ka thënë posedon edhe materiale të regjistruara ku aktori i hakërrehet me gjuhë abuzive.

The post Robert De Niro paditet nga ish-punonjësja e tij për diskriminim gjinor dhe gjuhë seksiste appeared first on 98.5 FM.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED