Beat FM Albania

Rrëfimi i Brad Pitt 3 vite pas divorcit: “I çova gjërat aq larg…”

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Tre vite pas divorcit me Angelina Jolie, aktori Brad Pitt ka folur për herë të parë për një periudhë të vështirë të jetës së tij. Në një intervistë për ‘New York Times’ , ai foli për problemet dhe abuzimin me alkoolin, duke kaluar kufijtë dhe duke i çuar gjërat shumë larg. “I çova gjërat shumë […]

The post Rrëfimi i Brad Pitt 3 vite pas divorcit: “I çova gjërat aq larg…” appeared first on ENERGY Radio.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED