Beat FM Albania

Sa më i shëmtuar burri, aq më e lumtur gruaja/Studimi që i jep fund dilemave

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Një studim i kryer në universitetin e Floridës, tregon se femrat të cilat kanë një partner relativisht më pak tërheqës sesa vetja e tyre, janë më të qeta dhe më të lumtura se ato të cilat kanë në krah një partner mjaft tërheqës, apo më tërheqës se ato vetë. Doktoresha Tania Reynolds dhe profesori i […]

The post Sa më i shëmtuar burri, aq më e lumtur gruaja/Studimi që i jep fund dilemave appeared first on ENERGY Radio.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED