Beat FM Albania

Scarlet Johansson nuk njeh dallime në pagesë, përballë kolegëve meshkuj…

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Scarlet Johansson paguhet po aq sa kolegët e saj meshkuj në filmat ku ajo merr pjesë. Ndërsa i është rikthyer kinemasë me filmin ‘Black Widow’, ende në xhirime e sipër, 34 vjecarja ka zbuluar se është paguar njësoj si kolegët Chris Evans dhe Chris Hemsworth në filmin ‘Avengers’

Sipas raportimeve aktorja do të fitojë shumën prej 15 milionë dollarësh për filmin e fundit ’Black Widow’ që do të publikohet vitin e ardhshëm. Pagë e njëjtë për punë të njëjtë, mjaftueshëm e drejtë!.

The post Scarlet Johansson nuk njeh dallime në pagesë, përballë kolegëve meshkuj… appeared first on 98.5 FM.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED