Beat FM Albania

Selena Gomez flet hapur për ndarjen nga Justin dhe martesën e tij me Hailey-n

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Ndoshta shumica prej jush mezi e keni pritur këtë moment. Selena Gomez flet për herë të parë për dy këngët që thuhet se ia ka dedikuar Justin Bieber dhe bashkëshortes së tij, Hailyn-n. Domethënë, me pak fjalë, Selena ka folur për periudhën e ndajes nga Justin në mars të 2018-ën dhe martesën e tij të […]

The post Selena Gomez flet hapur për ndarjen nga Justin dhe martesën e tij me Hailey-n appeared first on ENERGY Radio.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED