Beat FM Albania

Selena Gomez prek me fjalimin mbi emigrimin e paligjshëm, tregon si e kaloi familja e saj kufirin amerikan…

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Selena Gomez ka gjëra më të rëndësishme për të menduar se dasma e ish-it të saj, Justin Bieber. Ndërsa Justin postonte foto nga dasma me Hailey-n, këngëtarja foli për shqetësimin lidhur me emigrimin e paligjshëm duke ndarë madje edhe eksperiencën e saj personale.

Selena tha për revistën ‘Time’ se familja e saj ishte fshehur në një kamion për të ardhur nga Meksika në Amerikë  dhe se ardhja e saj në jetë  në ’92-shin si qytetare amerikane, i detyrohej pikërisht guximit dhe sakrificave të tyre. ‘Në vitet ’70, halla ime e kaloi kufirin nga Meksika në Amerikë, e fshehur ne pjesën e pasme të një kamioni. Gjyshërit e mi e ndoqën dhe babai im lindi në Teksas, shumë pak kohë më vonë’ tha këngëtarja.

The post Selena Gomez prek me fjalimin mbi emigrimin e paligjshëm, tregon si e kaloi familja e saj kufirin amerikan… appeared first on 98.5 FM.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED