Beat FM Albania

Sfilata me fustane prej çokollate

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Le Salon du Chocolat hapi edicionin e 25-vjetorit të saj në një mënyrë shumë të ëmbël.

Panairi i çokollatës dha një shfaqje ku modelet sfiluan me fustane të bëra prej çokollate.

Prodhuesit e çokollatave dhe stilistët bashkëpunuan për krijimin e veshjeve.

Tema e sfilatës përfshinte të gjitha vendet që prodhojnë çokollatë në botë si Peru, Bregu i Fildishtë dhe Filipinet. Eventi u shoqërua me muzikë tradicionale dhe veshje të frymëzuara nga secili prej vende.

Panairi i Çokollatave në Paris zgjat deri më 3 nëntor. Në panair bashkohen rreth 500 pjesëmarrës dhe çokollata nga mbi 20 vende.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED