Beat FM Albania

Shkencëtarët zbulojnë kontinentin humbur që fshihet poshtë Shqipërisë

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Adria e Madhe quhet kontinenti i humbur që fshihet poshtë detit Adriatik dhe rajonit të Evropës Juglindore, ku përfshihet edhe Shqipëria. Zbulimi është bërë nga Universiteti i Utrehtit në Holandë. Kontinenti që ka patur përmasën e ishullit të Groelandës, është zhdukur rreth 140 milionë vite më parë. Gjurmët e tij gjenden përreth detit Adriatik, në […]

The post Shkencëtarët zbulojnë kontinentin humbur që fshihet poshtë Shqipërisë appeared first on ENERGY Radio.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED