[ad_1]

Dita Botërore e Ushqimit kremtohet nga Organizata e Kombeve të Bashkuara për Ushqimin dhe Bujqësinë (FAO) çdo vit në datën 16 tetor (datë kur u krijua FAO në 1945). Kjo ditë organizohet që prej 1981-shit dhe synon të sensibilizojë politikëbërësit mbi rëndësinë e ushqimit dhe rolin e tij në shëndetin dhe mirëqenien e individit dhe […]

The post Sot, Dita Botërore e Ushqimit appeared first on ENERGY Radio.

[ad_2]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *