Beat FM Albania

Të gjithë ish-at janë të ftuar në dasmën e Alex Rodriguez me Jennifer Lopez…

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

Ish lojtari i bejsbollit, Alex Rodriguez, tha në një intervistë të fundit se dasma e tij dhe e Jennifer Lopez do të ketë të ftuar të gjithë ish-at e tyre.

‘Dasma do të jetë ex-free. Do t’i ftojmë të gjithë dhe sa më shumë aq më mirë’ tha ai dhe lista e Jennifer është e gjatë. Kujtojmë se ajo ka patur 3 martesa, një fejesë dhe disa lidhje përfshirë Marc Anthony, Ben Afleck, P.Did dy etj para se të dashurohej me Alex që duket se është princi i saj i kaltër, tani për tani.   

The post Të gjithë ish-at janë të ftuar në dasmën e Alex Rodriguez me Jennifer Lopez… appeared first on 98.5 FM.

iHost.al - .ALDomain Registration, Web Hosting & Web Development

STAY CONNECTED

LAST PLAYED