[ad_1]

Pas dëmtimeve nga tërmeti i ditës së shtunë, të cilat u evidentuan edhe më tepër pas reshjeve të dendura të së hënës, në ndërtesën historike të Teatrit të Kukullave, u ndërhy menjëherë për sistemimin e tjegullave për të evituar depërtimin e ujit, bën me dije ministrja e Kulturës, Elva Margariti.

Ministrja u shpreh se gjatë inspektimit të sotëm, aktorët i gjetëm në prova dhe në fundjavë premiera për fëmijët do të jetë gati. Fëmijët i pret “Aladini me llampën magjike” në Teatrin e Kukullave.

[ad_2]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *